Opnieuw goud voor Julia Vermeu uit Marknesse

URK - Tijdens de kringkampioenschappen op Urk, afgelopen weekend, heeft Julia Vermue uit Marknesse opnieuw laten zien wat ze in haar mars heeft. Met haar pony Bailey werd ze kampioen in de klasse L springen categorie C.

Ze won tevens het dagklassement waarbij de categorie A, B en C werden samengevoegd. Julia heeft zich nu geplaatst voor de Regiokampioenschappen in Hardenberg op 13 augustus.

Ook Tara van der Linde uit Sint Jansklooster heeft zich geplaatst voor de Regiokampioenschappen, met Smokey. Na een mooie rit in het B springen categorie A, mocht ze zich als tweede opstellen voor het dagklassement. Dit gaf haar tevens een startplek voor de Regiokampioenschappen.

Marlin van Dalen (Sint Jansklooster) werd met Diva derde in de klasse B dressuur in het dagklassement waarbij de categorieën A, B en C werden samengevoegd. Voor de afvaardiging stond ze op een tweede plek (categorie C) en dit was goed genoeg voor een startplek op de Regiokampioenschappen.

Ook Nina Rook (Sint Jansklooster) heeft zich in de klasse L2 categorie D/E geplaatst voor de Regiokampioenschappen. Nina rijdt op Stalypsa.

Dennis Bijma (Vollenhove) werd met Sydney achtste in de klasse B springen categorie A, B en C. Hij staat eerste reserve voor de Regiokampioenschappen.