Pieperfestival klaar voor editie 2016

EMMELOORD - Groter, gevarieerder en gezelliger. Dat wordt Pieperfestival 2016.

Na het succes van 2015 wordt het festivalterrein nog een stukje groter, breidt de commissie het aanbod tijdens het festival uit en geven ze het festivalterrein meer aardappelgevoel. Dat alles moet ervoor zorgen dat de hele polder zich aangesloten voelt bij het festival.

Groter terrein

Eén van de veranderingen ten opzichte van vorig jaar is de omvang van het festivalterrein. Dit jaar komen er twee grote tenten en een royale overkapping. Op de zaterdagavond zijn er, net als vorig jaar, meerdere podia met verschillende muziekstijlen. Door het vergroten van het terrein kan de commissie meer mensen verwelkomen.

Gevarieerd aanbod

Ook dit jaar is er voor ieder wat wils tijdens het Pieperfestival 2016. De theateravond op de donderdagavond vindt zijn vervolg. Op een laagdrempelige wijze kunnen inwoners van de Noordoostpolder en daarbuiten een culturele avond op niveau beleven. Ook op de andere middagen en avonden worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Gezelliger

Meer aardappelgevoel. Dat is wat de bezoeker dit jaar moet gaan ervaren. Vorig jaar is daar al aan gewerkt, dit jaar krijgt het nog meer aandacht. Bij het Pieperfestival horen aardappels.