Bant viert 65-jarig jubileum groots

Emmeloord - Bant viert van 4 tot en met 11 juni haar 65-jarige bestaan. Een aardige leeftijd, maar het dorp is zeker nog jong van geest.

Feestweek

Zaterdag 4 juni wordt er afgetrapt met de traditionele wagenoptocht. ‘s Avonds zal de band ‘nKeer wat Anders er een knalfeest van maken.

Revue

Na een afwezigheid van vijftien jaar, zal er zowel zondag 5 als maandag 6 juni een revue, met als titel ‘Bant van Boven’, worden opgevoerd. Tijdens de avond zal blijken dat Bant veel te vertellen heeft. Dat ze een dorp is met geschiedenis en verhalen, een plaats waar veel gebeurt. Een klein dorpje, maar met een groot ondernemend karakter, een sociaal gevoel. Een hart.

Verder programma

Dinsdag 7 juni komt zanger Daniël de tent op de kop zetten tijdens de Hollandse avond. Ook donderdag 9 juni wordt er één om niet te vergeten met een Fiets ‘m d’r In variant tijdens Te Bant, ter Zee en in de Lucht. Zaterdag 11 juni warmt Arie Claassen het publiek op tijdens de slotavond, wordt de oveall winnaar van de buurtverenigingen bekend gemaakt en sluit de band Guilty Six (voorheen Band and Breakfast) de feestweek af.

Het volledige programma is te vinden op www.feestcommissiebant.nl