‘Gekidnapte’ Dekkers goud waard

Tollebeek - Zo sta je met de A-junioren in Luttelgeest op het veld en zo zit je even later op de bank bij het eerste van Tollebeek.

Het overkwam Jorn Dekkers (18), die ook nog eens een heel belangrijke goal voor zijn rekening nam.Hij scoorde als invaller vlak voor tijd de gelijkmaker tegen Nagele. Dekkers: "Mooi om mee te maken." Dekkers was in Luttelgeest met de warming-up bezig toen opeens Martijn Wijsbeek en Robby Bartels, twee spelers van het eerste van Tollebeek, op het veld verschenen met de vraag of hij met het eerste wilde meedoen.
Lees meer: Tollebeek ontsnapt en doet nog mee
Dat wilde Jorn Dekkers, die eerder dit seizoen al een paar keer in de basis stond, wel. En dus toog het drietal met gezwinde spoed richting Nagele. De aanleiding voor de ‘ontvoering’: de spelerspas van Kars Breukel was verlopen, zo constateerde de oplettende scheidsrechter. En dus kon Breukel niet meedoen. Daarom werd de hulp van Jorn Dekkers ingeschakeld. Om het verhaal compleet te maken, scoorde hij ook nog eens zijn eerste goal voor de hoofdmacht van Tollebeek door de bal met zijn knie binnen te werken. "Een mooi verhaal", vond ook Dekkers zelf. Harry de Ridder