Harry Postma geëerd bij CHC Vollenhove

Vollenhove Harry Postma is zaterdag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst benoemd tot vrijwilliger van het jaar bij het stadsmuseum CHC Vollenhove.

Postma kreeg de oorkonde uit handen van Henk van Heerde, voorzitter van het bestuur. Postma onderscheidde zich het afgelopen jaar door het vele werk dat hij verrichtte door kinderen die in schoolverband in het museum kwamen, het verhaal van de Durgerdammers te vertellen en over de ridders van de Toutenburgh.

Momenteel is hij, als lid van de werkgroep “Educatie”, weer bezig een nieuw programma te maken, om zo de jeugd te vertellen over het cultureel erfgoed van Vollenhove. Als stadsgids leidde hij ook vol enthousiasme gasten door Vollenhove.

Dit jaar wordt in het CHC het kabinet adel opnieuw ingericht en is vanaf medio april de wisseltentoonstelling ”Alles uit de kast” zien. Het museum bezit een schat aan oude kleding. De moeite waard om die een keer te laten zien. Een paar vrijwilligers zijn druk bezig de kleding te sorteren zodat vanaf april de mooiste tentoongesteld kunnen worden.