Trouwbeurs in Espel

ESPEL - In De Ducdalf in Espel wordt zaterdag 12 januari 2019 de derde editie gehouden van Trouwbeurs Flevoland. De openingstijden van de trouwbeurs zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Bruidsparen in spe kunnen op de trouwbeurs volop inspiratie opdoen voor ‘de mooiste dag van hun leven’. Er staat voor de eerste 50 bruidsparen een goodiebag klaar, gevuld door de ondernemers van de trouwbeurs. De bruidsparen maken kans op een tegoedbon te besteden bij één van de deelnemende ondernemers. Verder staan er oldtimers en tonen onder meer ondernemers op het gebied van visagie, ringen, haar, trouwpakken, kaarten, huwelijksreizen en meer wat er zoal mogelijk is om de huwelijksdag tot een onvergetelijke dag te maken. De Ducdalf zelf biedt natuurlijk zaalruimte voor de feestelijke dag en laat ook zien wat het op gebied van catering kan betekenen voor de trouwdag.

Kortom Trouwbeurs Flevoland biedt een compleet plaatje met de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te organiseren. Voor meer informatie kan er een kijkje genomen worden op de facebook pagina van Trouwbeurs Flevoland.