‘Alert’ mooiste praalwagen 2018

VOLLENHOVE - De alerte panter van de corso bouwgroep Stark Wark uit Vollenhove is verkozen tot ‘Mooiste wagen van 2018’ in Nederland en België.

Bij de jaarlijkse verkiezing van de website CorsoNetwerk kon worden gestemd op creaties van Corso’s uit beide landen. Rond de 900 wagenbouwers en liefhebbers stemden voor de verkiezing.

Het was spannend aan de top, maar met 462 punten bleef Stark Wark ‘Toccata und Fuge’ van de groep Teeuws uit Lichtenvoorde dat 446 punten kreeg, nipt voor. In de top-10 waren meer groepen uit Vollenhove te vinden. De Vereniging behaalde met het spectaculaire ‘Roadhogs’ een achtste plaats en ‘Kappen!’ van Venomenaal kwam op plek tien.

Trots

De Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (V.V.V.V.) is ontzettend trots met de prestaties. ‘Drie groepen uit Vollenhove in de top-10 van mooiste praalwagens uit 2018. Met de prachtige panter van Stark Wark zelfs op een eerste plek. Wat een eer en wat een mooie, landelijke aandacht voor Corso Vollenhove.’

Een enorme panter, voorover leunend op een vervallen boeddhistische tempel, om zo te kunnen drinken van het water uit de jungle. Ondertussen alert op alles wat ze hoort en ziet. Met ‘Alert’ won Stark Wark al verschillende prijzen. Nu mogen de bouwers daar dus ook de titel “Mooiste wagen van 2018: aan toevoegen.