Reünie-repetitie jarig Flevox

EMMELOORD - Vocal Group Flevox vierde woensdag haar 10-jarig bestaan met oud leden in de vorm van een reünie-repetitie.

In 2008 werd Flevox officieel opgericht door een groep zangers die voortgekomen is uit het projectkoor van de Tulpenproms 2007. Onder leiding van Bert Schonewille. Na een periode van 8 jaar samen zingen en prachtige concerten te hebben gemaakt, stopte Bert en heeft hij het dirigeerstokje overgedragen aan Nyanda van Dijk. Tijd voor nieuwe inspiratie.

De reünie-repetitie was op de reguliere repetitieavond. Oud dirigent Bert Schonewille-Harkema nam het eerste deel voor zijn rekening. Samen inzingen en oude nummers weer opfrissen. Er werden leuke herinneringen en mooie verhalen opgehaald. Zoals ons eerst concert in de Basiliek in Bant, het Valentijns concert of “Rewind” in het Voorhuys maar ook kleine optredens in de mooie tuin bij Masseus of op de kerstmarkt. En we waren natuurlijk nog vol van onze laatste reis naar Grado, Italië. Waar we goed hebben gepresteerd en volop hebben genoten van alle muzikale ontmoetingen met mensen van over de hele wereld. De tientallen foto’s en beeldmateriaal zorgde ervoor dat 10 jaar Flevox weer tot herbeleving kwam.

Ook dirigente Nyanda van Dijk droeg haar steentje bij. Er werd veel huidig repertoire gezongen onder haar enthousiaste leiding. De oud en huidige leden hebben terug kunnen kijken op 10 jaar Flevox. Een mooie tijd die niemand had willen missen. Natuurlijk gaat Flevox door met muziek maken en hopen wij dat er nieuwe leden bij zullen komen om onze groep te versterken. Omdat muziek maken en mensen raken met mooie klanken en tekst nu eenmaal onze passie is. En dat blijven we doen. Ook interesse om eens te komen luisteren mail dan: secretariaat@vocalgroupflevox.nl.