Softwarehuis skrepr wint FD Gazellen 2018

URK - Softwarehuis skrepr van Urk is winnaar van de FD Gazellen 2018.

FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieel Dagblad uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over innovatief ondernemerschap beschikken. Het op Urk gevestigde softwarehuis skrepr behoort tot snelst groeiende bedrijven van Nederland.

‘Ik zie dit soort onderscheidingen wel langskomen in de bladen en als ondernemer denk je dan toch: ‘het zou gaaf zijn om zo’n titel in de wacht te slepen’. Dit jaar vond ik dat wij als bedrijf klaar waren om het te wagen en dus deden we voor de eerste keer mee aan deze wedstrijd van het Financieel Dagblad’’, verhaalt directeur Rinke Brands.

Door het winnen van deze prijs is skrepr genomineerd voor de regio West. De hoofdprijzen van de FD Gazellen Awards zullen per regio worden uitgereikt op 6 november in de Philharmonie in Haarlem.

Skrepr

Skrepr is een softwarehuis dat maatwerk applicaties ontwikkelt gebaseerd op moderne web Technologieën. Met een team van 50 collega’s ontwikkelen zij applicaties die variëren van complete ERP-pakketten tot branche specifieke proces automatiseringen. Naast deze software tak heeft skrepr zusterondernemingen die actief zijn op IT, Telecom en E-commerce. Alle divisies hebben raakvlakken met elkaar, werken op zichzelf staand en vullen elkaar aan waar nodig.