Flevoziekenhuis bereidt zich voor op opvang patiënten MC IJsselmeerziekenhuizen

Almere - Het Flevoziekenhuis in Almere bereidt zich met omliggende ziekenhuizen voor op de opvang van patiënten van de MC IJsselmeerziekenhuizen.

Het Flevoziekenhuis is in nauw overleg met ziekenhuizen in de regio en de zorgverzekeraars met als doel gezamenlijk de ziekenhuiszorg in Lelystad, Dronten, Noordoostpolder en Urk te continueren.

Op zoek naar extra zorgpersoneel

'Voor alle patiënten die zich bij ons melden, proberen wij - in goed overleg - een adequate oplossing te vinden', meldt het Almeerse ziekenhuis in een persbericht. 'Waar dat noodzakelijk en mogelijk is, breiden wij ons zorgaanbod uit. Een belangrijke randvoorwaarde daarbij is dat we voldoende gekwalificeerde medewerkers kunnen inzetten'. Het Flevoziekenhuis is daarom met spoed op zoek naar extra zorgpersoneel.

Spoedzorg gaat altijd voor

Het uitgangspunt van het Flevoziekenhuis is dat spoedzorg altijd voor gaat. 'Ook moeten inwoners van Almere kunnen blijven rekenen op de zorg die zij van ons gewend zijn'.

Speciaal telefoonnummer

Het Flevoziekenhuis heeft voor patiënten van de MC IJsselmeerziekenhuizen een speciaal telefoonnummer geopend: 036-868 9704. Het nummer is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.