Open Huis bij Probin Telder Emmeloord

EMMELOORD - Probin Telder aan de Ondernemersweg 15-17 in Emmeloord viert op vrijdag 2 november haar 10 jarig bestaan in Emmeloord met een open huis van 14.00 tot 20.00 uur.

Op deze dag is gelegenheid elkaar in een informele sfeer te ontmoeten, zijn er scherpe acties, wordt er geadviseerd en er worden demonstraties gegeven door diverse leveranciers. ‘Ons bedrijf is de afgelopen jaren gegroeid dankzij onze klanten en daarom willen dit 10 jarig jubileum groots aanpakken voor bestaande- en nieuwsgierige zakenrelaties ', vertelt vestigingsleider Nico Kanis.

‘Zowel bouw- als industrieleveranciers zijn deze dag aanwezig. Mensen weten ons steeds beter te vinden en we zien deze regelmatig terug in de winkel. In deze 10 jaar is er veel veranderd in de markt, ook bij Probin Telder zelf. Het assortiment wijzigt voortdurend en er zijn vele leveranciers bijgekomen.' Elf leveranciers van de bekende machinemerken tot de gespecialiseerde industriemerken geven vrijdag demonstraties bij Provin Telder.

Over Probin Telder

Probin Telder is een groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, bevestigingsartikelen, machines en aandrijftechniek. Het bedrijf is in 1861 opgericht in Kampen. 'In eerste instantie diende het vooral als smederij', vertelt directeur Pieter Bram Woltjer. Inmiddels is die kleine smederij uitgegroeid tot een groothandel die voornamelijk aan bedrijven verkoopt, met vier vestigingen: in Emmeloord, Dronten, Lelystad en Kampen. En onze bezorgservice die alles keurig op locatie aflevert.