Infoavond ‘Ouder als Huiswerkbegeleider’

LELYSTAD - Studiebegeleiders van Studiecentrumc2 met een vestiging in Emmeloord, leren ouders wat je kunt doen om je kind zelf steeds een beetje meer eigenaar te laten worden van zijn eigen leerproces en hoe je als ouder steeds iets meer afstand kunt nemen.

Of wat jij als ouder kunt doen om je kind wel huiswerk te laten maken en pas later met gamen te laten beginnen. Makkelijke oplossingen bestaan soms niet, wel heel goede tips die in de praktijk veel op kunnen leveren.

Op 7 november van 1930-21 uur houden we een interactieve avond en bespreken we casussen uit de praktijk. Ook kan je vragen stellen en proberen wij daar een zo goed en praktisch mogelijk antwoord op te geven. De leerproblemen gaan heus niet helemaal verdwijnen, het kan wel, maar het hoort ook een beetje bij schoolgaande pubers die nou eenmaal hun eigen weg proberen te gaan. Maar na deze avond ben je meer toegerust en heb je tools om stress en gedoe te voorkomen en je kind aan het leren te krijgen.

Deelname is gratis, wél willen we graag weten dat je komt. Aanmelden graag via info@studiecentrumc2.nl, want we hebben beperkt plek. De avond is aan de Schans 1921 in Lelystad. www.studiecentrumc2.nl