DJ Hond wint Frommelcorso in Vollenhove

VOLLENHOVE - De DJ Hond van het groepje ‘De Dogies’ bestaande uit Seth, Lieke, Thijs en Kaylinn won zaterdag het Frommelcorso in Vollenhove.

Alle vier hebben ze een hond als huisdier, dus ze wisten al snel dat ze iets met dit dier moesten doen. ‘‘We wilden er ook graag een feestje van maken. Dat samen werd een hond die dj is’’, vertellen de jonge bouwers. De hond ziet eruit als een stoere dj: ‘‘Hij draagt een zonnebril, ketting en armband. Ook heeft hij een koptelefoon op. We zijn tot en met gisteren nog bezig geweest met alle details.’’

Tweede werden de ‘Martinus Boys’ met hun ‘City Roadtrip’. Op de derde plaats eindigde ‘De Bro’s’ met ‘Omsingel’, een grote slang die een heilige stad beschermt. De beste figuratie werd beloond met de Figuratieprijs. Deze ging naar de ‘V.V.V.V. 2.0’ met hun spel bij ‘Be Careful’: een journaliste brengt verslag uit van het nieuws dat gevaarlijke wolven zijn ontdekt in Vollenhove.

De complete uitslag, meer foto’s en video’s zijn terug te vinden op www.corso-vollenhove.nl en via de Facebook- en Instagrampagina van Corso Vollenhove.