Slaapcoach Susanne Willekes vertelt op Urk

URK - Slaapcoach Susanne Willekes vertelt woensdag in de bibliotheek op Urk hoe ouders van kinderen van nul tot ongeveer zes jaar hun kind(eren) de nacht beter door laten slapen. Soms gaat de nacht niet zo makkelijk; Kinderen vallen laat in slaap, worden ’s nachts wakker of kruipen bij pa en ma in bed. Het geeft stress in de nacht en vermoeidheid overdag.

Susanne Willekes is voormalig slapeloze moeder, gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland, auteur van het boek Slaap!, onder andere gespot bij RTL Late Night, Shownieuws, Editie NL, en geïnterviewd voor Het Parool, NRC, Volkskrant, Radio 1, BNR Nieuwsradio en LINDA.nieuws. Als eerste gecertificeerde Nederlandse Kinderslaapcoach heeft ze al ruim 500 families geholpen aan de verbetering van hun nachtrust, en in vele gevallen ook hun gezonde state of mind.

De avond wordt georganiseerd door Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land in samenwerking met Flevomeerbibliotheek Urk en wordt ook daar gehouden. Om 19.30 uur staat de koffie en thee klaar, om 20.00 uur start Susanne met de lezing. De lezing is gratis voor leden van de ledenvereniging én voor leden van een Flevomeerbibliotheek. Ook bibliotheekleden uit de Noordoostpolder kunnen gratis een kaartje bestellen via www.flevomeerbibliotheek.nl. Mensen die geen lid zijn van één van beide organisaties betalen € 5,- voor deze avond.