Traumaverwerking bij kanker in bieb

EMMELOORD - Het Toon Hermans Huis houdt donderdag 29 november in de bibliotheek in Emmeloord een lezing/workshop over hoe om te gaan met ernstige situaties.

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk krijgen de aanwezigen inzicht in het proces van traumaverwerking en hoe dit bij iedereen voor een deel hetzelfde is, maar juist ook weer verschilt. De bijeenkomst wordt ondersteund door deskundigen vanuit de politieorganisatie. Zij hebben veel ervaring met traumaverwerking. Het is heel interessant om te ervaren hoeveel overeenkomsten er zijn vanuit dat werkveld met de situatie waarin kankerpatiënten en mantelzorgers zich bevinden.

Aanmelden

Omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, is aanmelding voor het bijwonen van deze activiteit noodzakelijk. Meld u zich bij voorkeur met twee personen tegelijk aan. Bijvoorbeeld samen met uw partner, een van de kinderen, vriend of vriendin. Hierdoor zie je beter hoe traumaverwerking werkt en het biedt tevens goede mogelijkheden om het hier later nog eens onderling over te hebben. Aanmelding: www.thhemmeloord.nl/activiteiten/traumaverwerking.