Velo Bianco opent op Urk

URK - Velo Bianco, Italiaans voor witte sluier, heet de nieuwe bruidsmodezaak die Lummie en Lianne Snoek donderdag 29 november openen in wijk 7-133 op Urk.

De twee namen in november het stokje over van Gré Visser-Oost en Corine van Veen-Visser van bruidsmodezaak Visser. De nieuwe bruidszaak verhuist naar Wijk 7-133 Urk. Lummie en Lianne gaan de verkoop voor hun rekening nemen en Alma Bakker komt het team versterken als coupeuse. Ook blijft Gré een helpende hand op de coupeuse afdeling. ‘Heel fijn voor ons, zo blijft de kwaliteit gewaarborgd’, zeggen de nieuwe eigenaren.

‘De merken die we blijven verkopen zijn Enzoani, Morilee en Lady Bird. Als aanvulling hierop willen we ook het merk Lilian West en Sweetheart aan de collectie toevoegen om een nog grotere doelgroep aan te kunnen spreken. Zo willen we de klassieke bruid aanspreken maar ook de moderne/bohemian bruid.’

‘Hoe we aan de naam Velo Bianco zijn gekomen’? Velo Bianco is Italiaans voor ‘Witte sluier’ en dat sprak ons aan. Leuk daarbij is ook dat Velo een oud-Nederlands woord voor fiets is. Bruidsmode Visser was gevestigd in de oude fietsenwinkel en in het nieuwe pand aan Wijk 7-133 was voorheen ook een fietsenwinkel gevestigd.’ Na de opening donderdag zijn er vrijdag en zaterdag bijzondere inloopdagen.