Gewonde en verkeersdrukte door forse aanrijding op Espelerweg in Emmeloord

EMMELOORD - Op donderdagavond 22 november heeft er omstreeks half zeven een forse kop-staart aanrijding plaatsgevonden op de Espelerweg, ter hoogte van de Intratuin, in Emmeloord.

Een automobilist wilde afslaan naar de Intratuin en stond voorgesorteerd. De daar achterop komende auto kon voor zijn voorligger remmen. Echter, de bestuurder van de derde personenauto zag de voertuigen te laat. Het gevolg was een flinke kop-staart botsing tussen de drie auto's. Een vrouw uit de achterste auto raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

De twee achterste voertuigen raakten het zwaarst beschadigd. Deze worden momenteel geborgen. Hierna zal het wegdek worden schoongemaakt. De Espelerweg is daarom afgesloten tussen de Kennemerlandlaan en Hannie Schaftweg. Bij de Intratuin is er vanavond een Kerst inspiratie avond waardoor het erg druk was met verkeer. Bezoekers konden met hun auto nog wel het fietspad nemen of gingen lopend vanuit de woonwijk naar de tuinwinkel toe.