Winterbraderie in hartje Emmeloord

EMMELOORD - De Stichting Benefiet voor Nop houdt zaterdag 1 december een grote winterbraderie in de feestelijk verlichte Lange Nering en op het Kettingplein in Emmeloord.

Op het Kettingplein wordt die dag een kunstijsbaan neergelegd waar iedereen zich op glad ijs kan begeven. De vrijwilligers van de Stichting verkopen hamburgers, worsten en poffertjes. En in de marktkraam van de Stichting worden loten verkocht. De prachtige prijzen zijn gratis beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers. Ook zal er een Poppendokter aanwezig zijn, die van 10.00 – 16.00 uur spreekuur heeft in de stand van de Stichting. Dus kinderen mogen hun knuffel of pop meenemen en Dokter Jolanda zal ernaar kijken. Ook kan iedereen bij de stand op de foto met Zwarte Piet.

De verhuuropbrengsten van de marktkramen, de verkoopopbrengst van de hamburgers, worsten en poffertjes en van de verloting worden gebruikt voor de aanschaf van een rolstoelbus voor collectief gebruik voor mensen in de Noordoostpolder en bestuurd door de mindervalide Mathijs uit Marknesse. Voor verdere informatie zie markt@benefietvoornop.nl en www.benefietvoornop.nl