Bizzey op festival Vollenhove

Vollenhove - Rapper Bizzey is zaterdag 1 december hoofdact op het On Board Festival in Vollenhove. Tweede act op het festival is Daredevils, ook een grote naam.

Bizzey mag dan nog niet de bekendheid genieten van iemand als Ronnie Flex, Lil’ Kleine of Boef, maar hij heeft minstens evenveel hits gescoord de afgelopen twee jaar. In Nederland introduceerde hij nieuwe genres uit Zuid-Amerika in een iets meer poppy vorm. Dit minimalistische, rauwe geluid verspreidde zich razendsnel in de urban muziek. Met zijn nummer één-hit ‘Ja!’ en zijn nummer één-album ‘November’ ging het Bizzey dit jaar voor de wind. Zijn hit ‘Traag’ staat momenteel op 120 miljoen views en is daarmee de meest succesvolle Nederlandstalige videoclip ooit.

Dit jaar trekt Bizzey door Nederland. Met meer dan driehonderd boekingen is hij een van de meest geboekte artiesten van 2018. Na jarenlang succesvol mc te zijn geweest voor artiesten als Hardwell en Afrojack toerde hij als lid van Yellow Claw de wereld rond. In de zomer van 2016 verbaast hij vriend en vijand door te stoppen met Yellow Claw en zijn solocarrière te lanceren.

In hoog tempo brengt hij via zijn label Noah's Ark singles uit die clubs domineren en op Spotify en YouTube gouden en platina-statussen behalen.

Zaterdag 1 december staat hij dan in Vollenhove. Dit op intitatief van een paar lokale ondernemers. Zij vonden het tijd worden eens een artiest met landelijke allure naar het vissersstadje te halen.

Tweede grote naam deze avond is de band Daredevils, bekend van de Zwarte Cross en het Glazen Huis. Deze hagelnieuwe band onder het management van The Dirty Daddies is de frisse wind in het hedendaagse coverbandcircuit. Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omvergeblazen wordt. De band brengt Mash-ups van tien minuten met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen.

Kaarten voor het On Board Festival zijn te verkrijgen via www.tickettekoop.nl. Er is een gelimiteerd aantal plaatsen. Het festival is toegankelijk voor iedereen vanaf vijftien jaar.