Kerstmarkt Emmeloord in Nederlandse top-10

EMMELOORD - De kerstmarkt in Emmeloord heeft een top-10 notering gekregen in Nederland. De markt staat op de achtste plek.

Maastricht, Kampen en Amsterdam vormen de top-3. De markt in Emmeloord is op zaterdag 15 december van 10.00 tot 17.00 uur. Dan verandert het centrum van Emmeloord in kerstsferen met veel kerstbomen, kerstverlichting en een gezellige kerstmarkt met maar liefst 75 sfeervolle kraampjes.

Op het Kettingplein zijn leuke activiteiten te doen. Zo komt er een Levend Theater met verschillende optredens, er staan op diverse plaatsen in de Lange Nering koren, zoals Gospelkoor Deliverence, the brassbells, flevox en ketelbinken uit Kampen.

Er staat een levensgrote Snowglobe waar bezoekers in kunnen om een foto te laten maken voor een leuke kerstkaart. Er zijn living statues van bijvoorbeeld Jozef en Maria, de engel en winterdames en ook Venetiaanse steltenlopers kleuren de markt. Op het kettingplein is er ook een selfie station. Maak een selfie van jezelf met je vrienden tussen de kerstbomen.