Martijn Kardol speelt ‘Bang’ in Voorhuys

Emmeloord Cabaretier Martijn Kardol speelt zaterdag 22 december om 20.15 uur zijn voorstelling ‘Bang’ in de Beurszaal van theater ‘t Voorhuys in Emmeloord.

Na de BNN University, de eigen opleiding van BNN, mocht Martijn Kardol daar blijven werken voor verschillende radioprogramma's. Inmiddels is hij vaste producer van verschillende radioprogramma's. Ook levert hij bijdrages aan het programma 'Druktemakers' bij NPO/Radio 1.

Als cabaretier beleefde Kardol een ware kickstart. Na de publieksprijs op het Griffioen/Zuidplein Cabaretfestival 2014, won hij alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Alsof dat niet genoeg was pakte hij vervolgens ook nog de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival met zijn programma 'Jongensboek'. En dat allemaal in één seizoen.

Kardol speelt nu zijn eerste avondvullende theaterprogramma getiteld 'Bang'. Het is een voorstelling waarin hij zijn publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van theater ’t Voorhuys (van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur en vanaf één uur voor de voorstelling), telefonisch via nummer 0527-760620 en via de website www.theater-voorhuys.nl.