Lebbis kijkt waar het heen gaat

Emmeloord Vorig seizoen ging de voorstelling niet door omdat hij met griep op bed lag, maar Sibbel maakt het donderdag 20 december om 20.15 uur goed. Dan speelt hij in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord zijn voorstelling ‘De Bovengrens’.

Het wordt een avond vol scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. Samen met het publiek wil Lebbis deze avond kijken wat we doen en waarom en waar het heen gaat. Jarenlang heeft hij met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van versnaperingen gesprekken gehad, gedachtenwisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. En vooral, schieten we ons doel voorbij? Is er een bovengrens? Teveel eten? Teveel veiligheid? Alles voor elkaar hebben en er dan achter komen dat dat saai is?

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van theater ’t Voorhuys (van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur en vanaf één uur voor de voorstelling), telefonisch via nummer 0527-760620 en via de website www.theater-voorhuys.nl.