Proeven en ervaren bij De Munnik op koopzondag

EMMELOORD - Het publiek kan zondag 23 december van 13.00 van 17.00 uur bij Witgoedspecialist De Munnik BV aan de Korte Achterzijde 6 in Emmeloord de lekkerste koffie proeven en ervaren.

Met één druk op de knop stromen de heerlijkste koffiespecialiteiten in het kopje. Van espresso tot latte macchiato, van ristretto tot flat white. Regelmatig tapt Gert-Jan Hazenberg van De Munnik in Emmeloord een kopje voor zichzelf of voor een klant in de winkel. ‘Deze koffie moet je proeven en ervaren om te beseffen wat je mist bij een ‘normaal’ kopje koffie’, stelt Hazenberg. Hij heeft het over de JURA koffiemachine.

JURA is wereldleider op het gebied van volautomatische koffiemachines, die zich kenmerken door hoogwaardige kwaliteit en bedieningsgemak. De koffie is van barista-niveau dankzij diverse innovaties. Het Pulse Extractien Proces zorgt voor een perfecte espresso, de unieke fijnschuimtechnologie garandeert de beste melkschuimkwaliteit en het CLARIS Smart filterpatroon levert zuiver water voor een pure smaak.

Een ander paradepaardje van De Munnik is de Bosch combi stoomoven, waarmee je na zeven minuten heerlijke sappige, goed gare kippenvleugeltjes hebt. Lachend: ‘je weet niet wat je proeft’. In de stoomoven behouden gerechten hun aroma en vitaminen. Met de stoomoven zet je snel en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel.’