Hulde voor zangerstrouw

URK - De Urker Zangers brachten een hulde aan hun trouw koorlid Bram Otten en zijn vrouw Wil. Bram kan niet meer meezingen, maar zijn vrouw blijft actief bij het koor.

Wil haar man Bram is al lid van mannenkoor Urker Zangers sinds 1980. Trouw bezocht hij de repetities en was hij present bij vele concerten van het Urker mannenkoor. En niet alleen Bram was present, Wil ging vaak mee en werd een trouwe fan van het koor. Ook werd ze actief in de activiteitencommissie, waar ze met haar vriendelijkheid veel werk verzette die een geweldige bijdrage leverde aan de gezellige sfeer in het koor.

Helaas maakt Bram’s gezondheid het niet meer mogelijk nog mee te zingen met de Urker Zangers, maar lid is hij nog steeds! Eens Urker Zanger altijd Urker Zanger. En wat Wil betreft: zij is nog steeds actief in de activiteitencommissie en nog altijd trouw aanhanger van het koor. Voor haar hartelijke inzet voor het koor willen de zangers haar een blijk van waardering geven en wordt Wil met vrijkaartjes voor het Eindejaarsconcert een warm welkom geheten in theater ’t Voorhuys in Emmeloord op zaterdag 29 december.

Eindejaarsconcert

Het thema van het concert is gospel en negrospirituals. De Urker Zangers worden hierbij begeleid door het swingende Jan Willem van Delft trio en André Bijleveld laat het Amerikaanse hart van de Gospels tot leven komen met de unieke sound van het Hammond orgel. Verdere medewerking is van gast solist Lieneke van Eijkelenburg.