Vakantieactiviteiten in Bosbad

Emmeloord - In de kerstvakantie zijn er tal van activititeiten in het Bosbad.

Op 27 en 28 december is er Huppel-in in de Bosbadhal met van 10.00 tot 12.00 uur zwemmen in het Bosbad voor 2 euro en van 12.00 tot 16.00 uur spelen in de Bosbadhal voor 1 euro. Het thema is Jungle. Op woensdag 2 januari biedt het zwembad om 19.00 uur een gratis proefles Yoga-Balance, een combinatie van tai chi, yoga, pilates en balans- en stretchoefeningen. Yoga-Balance wordt gedaan op een aquabase, een hard opblaasbare mat. Dezelfde les kan ook op 3 januari om 9.00 uur worden gevolgd.

Op 2 januari om 20.00 uur houdt het Bosbad een gratis proefles Floatfit. Floatfit bestaat uit snelle intervaloefeningen op de aquabase. Resultaat: een betere conditie en vetverbranding. Donderdag 3 januari om 11.00 uur zijn de polderkampioenschappen Zeemeermin/man-zwemmen. Tijdens dit kampioenschap kunnen ervaren zeemeerminnen en -mannen met diploma A en B laten zien wat ze kunnen. Het Bosbad stelt leuke prijzen beschikbaar. Vanwege een beperkt aantal deelnemers is opgave voor Yoga-Balance, Floatfit en Zeemeerminzwemmen noodzakelijk. Dit kan via 0527-697777 of info@bosbad.nl.

Kaarslichtzwemmen

’s Avonds op 3 januari van 19.30 tot 21.30 uur biedt het Bosbad een unieke ervaring tijdens het Kaarslichtzwemmen. Gezinnen met kinderen en iedereen vanaf 18 jaar kunnen dan genieten van honderden kaarsjes, versiering en sfeervolle muziek. Het Bosbad zorgt bovendien voor drinken met wat lekkers.

Watervoetbal

Op 2 en 4 januari laten de voetballertjes van Sportclub Emmeloord hun skills zien tijdens het watervoetbal in laag water. Tijdens alle activiteiten zijn de overige zwembaden geopend voor vrijzwemmen. Deelname aan de activiteiten, met uitzondering van de gratis proeflessen, is tegen de reguliere entreeprijs. Tijdens de kerstdagen, op 31 december en op 1 januari is het Bosbad gesloten. Kijk voor de actuele openingstijden op www.bosbad.nl/nieuws.