Privésponsor voor Femke Beuling

Emmeloord - Het 19-jarige Emmeloorder schaatstalent Femke Beuling heeft met Tamek Accountants en Belastingadviseurs een privésponsor.

Femke, nu nog junior, plaatste zich in het begin van dit schaatsseizoen voor de Worldcupwedstrijden in Japan en Polen en het NK afstanden, alle voor senioren. Een topprestatie in haar schaatscarrière. Femke mocht als gevolg hiervan op zoek naar een privésponsor. Tamek Accountants en Belastingadviseurs is al vele jaren actief in de sportsponsoring, maar sponsoring in de schaatssport was tot nu toe een onontgonnen terrein.

‘Opleiden, presteren, individueel en in teamverband kunnen opereren, pieken op het juiste moment, het verwerken van ups en downs, het heeft allemaal affiniteit met het bedrijfsleven, zeker ook met de zakelijke dienstverlening waarin wij actief zijn,’ aldus algemeen directeur John Mondria van Tamek. ‘Bovendien is schaatsen gezond voor lijf en geest en is het, of het nou in competitie of recreatief is, een activiteit die velen na aan het hart ligt, zeker wanneer natuurijs zich aandient. Met onze steun aan Femke hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van haar schaatsloopbaan.'

Femke schrijft op de website www.tamek.nl een blog.