Eerste paal nieuwbouw ACF Bentveld en NUGTR

Emmeloord - ACF Bentveld en NUGTR (voorheen Custom Media en ACF Bentveld Webs en Apps) heeft de eerste paal geslagen voor haar nieuwe energieneutrale onderkomen op EcoPark Emmeloord.

Het bedrijf werkt momenteel nog vanuit drie verschillende locaties. Ondernemers Anko Bentveld en Cees Tuytel hebben gekozen voor het Ecopark, omdat het terrein een mooie open uitstraling heeft, met voldoende ruimte om de gebouwen heen, waardoor elke bedrijf goed tot zijn recht komt. De duurzame insteek en het feit dat er een goede zichtlocatie aan de weg vrij was, gaf de doorslag. 

Eigenaar Cees Tuytel: ‘We willen zoveel mogelijk een energieneutraal pand neerzetten. We vinden toekomstgericht ondernemen belangrijk. Niet alleen in ons vakgebied willen we vooruitstrevend zijn met de nieuwste technieken, ook bij de bouw van ons pand’. 

Het bedrijf heeft gekozen voor zonnepanelen en een warmtepomp. Er wordt met duurzame bouwmaterialen gewerkt en er is gekozen voor een modern klimaatbeheersingssysteem, welke bijdraagt aan een beter milieu en een prettige werkklimaat. De planning is dat het gebouw voor de bouwvak klaar is. Daarna start de inrichting. Rond 1 oktober verwachten de bedrijven het nieuwe pand te betrekken.