Frans Pol viert bedrijfsjubileum met 'dorpsfeest'

Ens – Frans Pol (31) uit Ens viert zijn 10-jarig bestaan met FP Video niet alleen met een nieuw logo en huisstijl. Zaterdagavond 26 januari is er groot feest met twee bands in Het Wapen van Ens.

Frans heft geen entree en geeft de eerste consumptie is van FP Video. Om 21:00 uur gaat de zaal open en speelt N Keer Wat Anders en Full House. Een DJ sluit de avond feestelijke af tot 02:00 uur. ‘Ik kijk zeer tevreden terug op de afgelopen 10 jaar. En ben klaar voor de komende 10 jaar!’ 

Huisstijl

Het bedrijf heeft een compleet nieuwe huisstijl en website. ‘Het afgelopen jaar heb ik hard aan mijzelf gewerkt en ben ik flink wat kilo’s afgevallen die er de afgelopen 10 jaar bijgekomen waren. Ik vond dat mijn huisstijl hetzelfde maar moest ondergaan.’ Frans geeft aan dat hij dat gedeelte wel spannend vond, want zijn huidige logo ontwierp hij helemaal zelf. “Het is toch een beetje een deel van je kindje loslaten.” 

Frans Pol z’n bedrijf werd in januari 2009 uit nood geboren. ‘Ik kon niet meer bij mijn werkgever Ruud van Schie BV aan de slag. Maar omdat ik voor hem een bedrijfsfilm had gemaakt in het kader van een schoolopdracht, geloofde hij in mij en zei hij letterlijk ‘jij moet gaan doen waar je goed in bent.’

Ruud van Schie hielp Frans ook aan zijn eerste opdrachtgever HMG Makelaars. Hij ging op freelance basis werken voor een productiebedrijf in Hilversum, die programma’s maakte over duurzaamheid op RTL 7. Maar door toenemende bekendheid en het aansluiten bij BNI Beaufort Noordoostpolder / Urk, kon Frans helemaal zelfstandig worden en mag hij nu werken voor zowel lokale, als landelijke partijen. 

www.fp-video.nl