Inschrijving Dronterland Survivalrun start op 1 februari

Dronten - De inschrijving van de Dronterland Survivalrun start vrijdag. Op 19 mei gaan 1200 sporters, begeleid door 175 vrijwilligers, de uitdaging aan om een parcours af te leggen met verschillende hindernissen.

De start- en finishlocatie staan naast elkaar op het terrein van de korfbalvereniging aan de Educalaan. Voor de tweede keer wordt er naast de 5 en 7 km ook een 12 km route uitgezet. Elke afstand kent zijn eigen hoeveelheid hindernissen, waarbij de 5 km-route ongeveer 30 obstakels bevat. ‘Droog blijven is ook in deze editie niet mogelijk!’, aldus de parcoursbouwers.

NK Survivalrun Jeugd

Nieuw dit jaar is dat Dronten gastheer is van het open Nederlands Kampioenschap Survivalrun Jeugd. In drie categorieën wordt gestreden om de nationale titel Jeugdsurvival. Daarom klinkt er tijdens de prijsuitreiking van de Dronterland Survivalrun voor het eerst het Wilhelmus.

[De tekst gaat verder na de foto]

 

Recreanten

Naast de wedstrijdedities is er ruim voldoende gelegenheid voor recreanten om één van de drie parcoursen te lopen. Ook voor tweetallen en groepen is ruimte. Op vrijdag 1 februari wordt de inschrijving geopend voor alle categorieën. Opgeven kan dus individueel, als tweetal of als groep.

Zorg er wel voor dat je getraind begint aan de Survivalrun. Kunnen touwklimmen, hangen aan je handen, rennen, behendigheid en doorzettingsvermogen zijn noodzakelijk om het parcours te kunnen bedwingen.

Inschrijving

Kijk voor inschrijving en meer informatie op de website van de Dronterland Survivalrun.