Syro Stone houdt open huis in vernieuwde showroom

Emmeloord - Syro Stone aan de Constructieweg 15 in Emmeloord heeft haar showroom flink gemoderniseerd met een warme en open uitstraling. Vrijdag en zaterdag is er open huis.

‘Ieder half jaar pakken we een gedeelte van onze showroom aan maar deze keer besloten we het groots aan te pakken’, vertelt Anna Pasterkamp. ‘Er verandert veel in tegel- en sanitairland. We willen graag up to date blijven.

In de vernieuwde showroom toont het bedrijf ruim 100 nieuwe vloeren. ‘Die zijn groot neergelegd omdat de tegels steeds groter worden en daarom hebben wij ook grote vloervakken gemaakt zodat onze klanten een goed beeld krijgen van hun toekomstige vloer. Veel tegels zijn uit de nieuwste collecties, betonlook, natuursteenlook, en uiteraard heel veel houtlook, ook wel keramisch parket genoemd wat toch echt de trend is van nu, mooie warme vloeren met veel sfeer. Ook hebben we de badkamers en het sanitair aangepakt. Zo hebben we de nieuwste badmeubels en kranen, van chroom, RVS tot mat zwart.’

Verder hangt in de zithoek een groot beeldscherm zodat klanten hun badkamer in 3D goed kunnen zien en een mooi beeld krijgen van hun toekomstige badkamer. Syro Stone is ook het adres voor het leggen van uw vloeren en het monteren van badkamers. Het bedrijf biedt een totaalpakket aan, geheel ontzorgd van A-Z.