Meedenken over nieuwe woonvormen voor senioren

Emmeloord - In de biliotheek in Emmeloord is woensdag 27 februari van 19.30 tot 21.00 uur een bijeenkomst waarin senioren kunnen meepraten over de wenselijkheid van nieuwe woonvormen voor senioren in Emmeloord.

Op deze avond zijn ook aanwezig twee deskundigen uit de bouwwereld om hun kijk te geven op mogelijkheden. In het najaar sprak een klein groepje polderbewoners dat toevallig met elkaar in contact kwam over aantrekkelijk wonen. Voor de een is dat een fijn appartement, de ander wil liever gelijkvloers op de begane grond maar bijvoorbeeld wel met gemeenschappelijke tuin of de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en om te zien naar elkaar. Er is toen afgesproken dat er een vervolgbijeenkomst zou komen om te zien of er meer mensen interesse hebben voor nieuwe woonvormen.

Na het uitwisselen van mogelijkheden, woonvormen en misschien ook locaties is het tijd om na te gaan wat een volgende stap kan zijn. Gaat iedereen zelf verder met de aangeboden informatie? Gaat er een werkgroep van start om een plan uit te werken? Gaat er een advies of een vraag richting gemeente Noordoostpolder, Mercatus of projectontwikkelaar? Of…. Denk mee, praat mee en deel uw gedachten en wensen.

Graag uiterlijk 20 februari even laten weten of u komt via tel.nr. 06 10216239 of mail naar wonensenioren@ziggo.nl.