Sportverkiezingen: nominaties bekend

Emmeloord - De drie genomineerden per categorie voor de Sportverkiezingen Noordoostpolder zijn bekend. Vorige week heeft de jury een keuze gemaakt uit sporters en teams, die onder meer door sportliefhebbers uit de Noordoostpolder zijn voorgedragen.

De negen sporters en de drie teams worden uitgenodigd om op woensdag 13 januari naar De Bosbadhal te komen voor de feestelijke prijsuitreikingen. De jury bestaat uit Maaike Smit (voormalig paralympisch kampioen rolstoeltennis), Wiemer Haagsma (wethouder), Peter Dekkers (sportverslaggever De Stentor), Han Dijkstra (sportverslaggever Omroep Flevoland) en Harry de Ridder (sportverslaggever De Noordoostpolder).

Genomineerden

De genomineerden zijn: Sportvrouw Annemarie Rustenburg (triatlon), Céline van Gerner (turnen) en Daniëlle van den Langenberg (Brazilian Jiu Jitsu). Sportman Cor van Sloten (handboogschieten), Henk Frederiks (paardensport) en Jan Albert Bosscha (rally). Sporttalent Matias Jansen (zwemmen), Femke Beuling (schaatsen) en Tom Roossink (atletiek). Sportploeg Futsal SC Emmeloord 1, AV NOP-dames (atletiek) en volleybaldames SVM 1. De jury heeft ook de sportvrijwilliger van het jaar gekozen. De naam van de winnaar/winnares van de Clemens Overmars Trofee blijft geheim. Binnenkort meer nieuws over de genomineerden in deze krant, op de website  http://sportverkiezingennoordoostpolder.nl en Facebook en Twitter.