Live verslag van Mud Masters

Biddinghuizen - Omroep Flevoland doet op zaterdag 26 en zondag 27 september live verslag vanuit Biddinghuizen van het Mud Masters evenement. Het evenement is het hele weekend te volgen op de website van Omroep Flevoland, de app, Facebook en YouTube. Op zondag 27 september is er een speciale live uitzending van het evenement op Omroep Flevoland TV te zien. 

Mud Masters is de afgelopen jaren gegroeid tot een groot evenement, in Biddinghuizen dit jaar met maar liefst 24.000 deelnemers. Bij Mud Masters gaat het erom dat een parcours met hindernissen afgelegd wordt, obstakels gebaseerd op echte militaire stormbanen. De deelnemer kan daarbij kiezen uit afstanden van 6, 12, 18 of 42 kilometer. Daarnaast is er een 24-uurs run, uniek voor Europa, waarin de best getrainden, individueel of in teamverband worden uitgedaagd in 24 uur zoveel mogelijk ronden af te leggen. Het belangrijkste idee achter Mud Masters is teamwork en plezier: afzien met een glimlach, samen met vrienden.

Live uitzending

Omroep Flevoland laat in het weekend van 26 en 27 september alles rondom dit evenement zien: live beelden op de Omroep Flevoland website, app, YouTube- en Facebook-pagina. Daarnaast wordt een live blog bijgehouden met reacties, foto’s en videoclips van het evenement. Op zondag 27 september is er een speciale TV-uitzending, live vanaf het Mud Masters parcours, een uitzending waarbij zeven camera’s voor de registratie zorgen. De uitzending begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur.