Jako Dagen mateloos populair; elfde editie feestelijk afgesloten

Emmeloord - De JAKO Dagen in Emmeloord zijn op spetterende wijze afgesloten. Een afgeladen sportpark, enthousiaste kinderen en begeleiders en een talentvolle keeper van ADO Den Haag A1, maakten de fantastische ambiance compleet.

Een week lang hebben 225 kinderen, onder begeleiding van 35 enthousiaste begeleiders, allerlei voetbalactiviteiten uitgevoerd. Van boardingvoetbal, pannatoernooitjes en kooivoetbal tot penalty's, een zeepbaanrace en honkvoetbal.

Tien groepen?

Dit jaar was er voor het eerst een negende groep, maar voor het volgende jaar verwacht de organisatie zelfs tien groepen te kunnen samenstellen. Het concept van deze JAKO Dagen werpt duidelijk z'n vruchten af. Een week lang voetbalplezier, mooie tenues, begeleiders die met passie de kinderen begeleiden, ouders die enthousiast langs de kant staan. De keeper van dienst (Jurrian Jouvenaar, uit Den Haag) was zeer onder de indruk van de sfeer en het enthousiasme binnen dit evenement en heeft al toegezegd komend jaar weer van de partij te zijn.

Mooiste week

Als dank hiervoor kreeg hij natuurlijk de sjaal van SC Emmeloord mee. Voor vele kinderen (en zeker ook begeleiders) is dit de mooiste week van het jaar. Deze elfde editie was een groot succes en iedereen kijkt alweer uit naar de JAKO Dagen van 2016. Meer lezen over de Jako Dagen? Klik dan hier