Meer kleur aan imago Noordoostpolder

Emmeloord - EMMELOORD - De gemeente Noordoostpolder gaat in 2012 meer kleur geven aan haar imago. Burgemeester Aucke van der Werff illustreerde donderdagavond in de raadsvergadering het elan met het bontgekleurde tapijt in de vernieuwde raadzaal.

De gemeente geeft een frisse start aan het jubileumjaar met een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en de nieuwe slogan ‘Buitengewoon Noordoostpolder’.
Bros imago De burgemeester onderschreef de zorg die Berthoo Lammers (ONS Noordoostpolder) uitte over ‘het toch al broze imago’ van de Noordoostpolder. ‘De berichtgeving over De Deel, de forse OZB-verhoging, de uitzending in het NOS-journaal en de negatieve publicatie hiervan, dragen daar niet aan bij’, zei Lammers. ‘Hoe denkt het college dit te compenseren?’ ‘Wij komen niet graag zo in het nieuws’, reageerde Van der Werff. Hij benadrukte dat het in stand houden van voorzieningen – ‘waar wij met z’n allen voor gekozen hebben’ – daarbij onderbelicht is gebleven. Om het imago van de Noordoostpolder te verbeteren wil het college het jubileumjaar 2012 inzetten voor gebiedspromotie.