Valtra op Demo Tour in Nederland: 12 juni in Lelystad

LELYSTAD - Van 9 tot 18 juni doet de ‘Valtra Demo Tour’ Nederland aan. Op acht locaties verspreid over het land kunnen bezoekers proefrijden met diverse modellen en uitvoeringen van de Valtra tractoren.

Valtra heeft de laatste jaren tal van innovaties doorgevoerd die het eigenzinnige karakter van het merk bevestigen. Mede daardoor is de belangstelling voor het merk wereldwijd toegenomen. Dat succes wil Valtra graag delen met eindgebruikers. Met een speciaal ontwikkelde truck reist Valtra dit voorjaar door Europa.

12 juni in Lelystad

Op vrijdag 12 juni doet Valtra, in samenwerking met de dealers Offringa, Schoonhoven en van Arendonk, Lelystad aan waar iedereen van harte is uitgenodigd om aan de Valtra trekkers te ‘’proeven’’. Vanaf 13.30 uur ’s middags aan de Edelhertweg bij PPO Lelystad. Het is vrije toegang voor iedereen en er is meer dan voldoende parkeerruimte. Uiteraard staan er naast een boel mooie tractoren ook een hapje en een drankje klaar. Het evenement begint om 13.30 uur en zal omstreeks 16.30 afgelopen zijn.

Demonstratiedagen

Bezoekers van de ‘Valtra Demo Tour’ kunnen kennis maken met de verschillende series (A-, N-, T- en S-serie) in diverse uitvoeringen en specificaties. Tijdens de demonstratiedagen is er uitgebreide uitleg over de technische mogelijkheden en onderscheidende kenmerken van het Finse topmerk. Ook kunnen belangstellenden het gebruiksgemak van de tractoren zelf ervaren tijdens een proefrit.

Nieuwste modellen: de T-Serie

De blikvanger tijdens de demonstratiedagen is uiteraard de nieuwe T-serie. Dit model werd tijdens de SIMA in Parijs terecht uitgeroepen tot “Machine of the year 2015”. Ook de XN-serie, die eind 2014 werd geïntroduceerd met het vernieuwde concept van de knikbesturing, maakt deel uit van de Demo Tour.