Iedere zaterdag planten en artikelen te koop aan Zuiderkade

Emmeloord - Cees en Mona van Noort begonnen op 1 april als zelfstandig ondernemer in de Sundavilla-terrasplanten, met het gouden randje: Tien procent van de opbrengsten gaan naar een goed doel.

Inmiddels zijn de ondernemers actief in het winkeltje van het MC Emmeloord Ziekenhuis. Aldaar verkopen zij prachtige, verschillende soorten orchideeën en hebben zij een groeiend assortiment aan cadeau-artikelen.

Sundaville

De Sundaville is een plant die veel mensen kennen. Dat is goed te merken aan de grote vraag naar deze plant. "Volgend jaar zullen wij ons aanbod daarop gaan aanpassen, uiteraard wederom met het bekende 'gouden randje'", aldus Cees en Mona.

"Omdat we wilden uitbreiden, hebben we een plekje weten te veroveren op de parkeerplaats van de Zuiderkade. Daar staan we vanaf nu elke zaterdag (m.u.v. extreem weer en vakantie) met plantjes en cadeau-artikelen, van 9:00-17:00u. Iedereen is welkom", klinkt het erg enthousiast.

Goed doel

Dit jaar is de keuze gevallen op de geestelijke gezondheidszorg als goed doel en de ondernemers hopen in de toekomst nog veel meer goede doelen te kunnen bereiken. U kunt Cees en Mona van maandag tot en met vrijdag, tussen 15.00 uur en 17.00 uur bereiken op telefoonnummer 06-49272625.