Restaurant De Opschepper gaat vreemd

Emmeloord - BBQ-Buffetrestaurant De Opschepper gaat deze zomer ‘vreemd’. In plaats van het vertrouwde BBQ–Buffet serveert het bekende etablissement van juni tot en met eind september exclusieve twee- en driegangenmenu’s inclusief drankjes. Goed nieuws is ook dat er een lift is geïnstalleerd in het restaurant.

“De enige toegang tot het restaurant bestond tot voor kort uit een trap”, vertelt eigenaar Arnold Struik.

Lift

“De trap is moeilijk begaanbaar voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn”, weet Struik. Ook is de lift geplaatst vanwege de toiletten. “Terrasgasten dienden aardig wat treden af te leggen voor onze toiletten. Gelukkig is dat probleem vanaf nu opgelost. We hebben al ontzettend veel goede reacties gehad op de lift. Echt geweldig.” Een gedeelte van de etalage van kledingwinkel Esprit is opgeofferd voor de vereenvoudigde gang naar het restaurant.

Menu’s

Bij De Opschepper straks geen barbecuebuffet meer, maar twee- of driegangenmenu’s. “Gezien de verminderde belangstelling voor ons BBQ-buffet tijdens deze periode, schakelen we in deze maanden over.” Gasten hebben de keuze uit een uitgebreide kaart met voor- hoofd- en nagerechten. “Net als bij onze all-in buffetten, hanteren we een vast bedrag per menu, inclusief wijn, bier en fris. Dat is uniek in deze regio.” Binnen- en buitenlands gedistilleerd zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Openingstijden

De Opschepper heeft de dagelijkse openingstijden aanzienlijk verruimd. Alleen op maandag is het restaurant gesloten. Van dinsdag tot en met zondag is de keuken, met ingang van medio juni, tot 21.00 uur geopend. Ook kan het bedrijf voor feestjes en partijen besloten worden afgehuurd. Mensen die nu interesse hebben om de menukaart alvast te bekijken, kunnen dat vanaf nu ook online doen via www.restaurantdeopschepper.nl