Actief met water in de NOP

Emmeloord - In de maand juli staat DuurzaaminNoordoostpolder in het teken van schoon en actief met water.

De Noordoostpolder is rijk aan water. Neem alleen al de kustlijn aan het IJsselmeer. Een ideale plek om te recreëren op of aan het water. En wat dacht je van de jachthavens als Schokkerhaven? Bovendien heeft de Noordoostpolder veel open water en een labyrint aan vaarten waar je in alle rust kunt vissen, surfen, varen of zeilen. Omdat in juli DuurzaaminNoordoostpolder in het teken van er-op-uit en water staat is er een Facebook-foto-wedstijd; maak een waterselfie en win een leuke goody-bag! Dus like ons snel!

Waterselfie

Maak een mooie selfie met water. Bijvoorbeeld met een natuurgebied op de achtergrond of langs de waterkant met een visnet. Zet je foto voor 31 juli op de facebook van DuurzaaminNoordoostpolder en maak kans op een leuke goody-bag.

Big Jump

Op zaterdag 11 juli en zondag 12 juli vindt voor de zesde keer de Big Jump Flevoland plaats. De Big Jump is een internationaal evenement om iedereen te laten ervaren dat schoon water van levensbelang is. Net als de afgelopen jaren kan op zaterdag op Urk gesprongen worden. Een Big Jump in de Noordoostpolder organiseren? Neem contact op met info@nmfflevoland.nl.