Doorstart Aerofoon Atelier / Saxofoonboerderij

REGIO - Veel blazers waren al jaren bekend met het ambachtelijke en landelijk gelegen atelier van het echtpaar Nathan Frank en Ruerdtsje Ellens.

Ruim twintig jaar waren ze vol passie en overgave actief als reparateurs van alle soorten blaasinstrumenten. Groot was dan ook de schok toen zij kortgeleden hun atelier sloten naar aanleiding van privéomstandigheden. Vele meelevende reacties mochten de twee gedreven muziekliefhebbers ontvangen vanuit het hele land, van amateur tot professionele muzikanten. In de afgelopen decennia hadden de twee reparateurs een enorme klantenkring opgebouwd in binnen en buitenland met hun persoonlijke aandacht voor hun klanten en hun passie voor de instrumenten. Dit gecombineerd met een uitstekende service en accuraat vakwerk maakte van hun "Saxofoonboerderij" een waar thuis voor hun klanten.

Herstart

En nu mogen ze melden dat hun zo geliefde werk opnieuw wordt voorgezet. Ze maken met hun Aerofoon Atelier V.O.F. een bescheiden doorstart en vanaf nu zijn klanten met saxofoons opnieuw van harte welkom om hun instrument bij hen te laten repareren en onderhouden. Niet alleen de Nederlandse klanten kunnen opnieuw van hun vakkennis gebruik maken. Het echtpaar heeft besloten om naast hun atelier, wat zich bevind op Skûlenboarch in een authentiek  boerderijtje, ook een bescheiden filiaal te gaan openen in Denemarken. Plannen daarvoor zijn in een vergevorderd stadium en het ziet er naar uit dat de twee hun tijd gaan verdelen tussen Fryslân en Denemarken. Op hun vernieuwde website (www.aerofoon-atelier.com) zal vermeld worden wanneer ze op het mooie Skûlenboarch hun activiteiten zullen uitvoeren en wanneer de klanten in Denemarken van hun diensten gebruik kunnen maken. De twee muziekliefhebbers zien het avontuur met buitengewoon veel plezier tegemoet. Zowel het opnieuw opstarten hier in het mooie Fryslân alsook hun plannen voor het filiaal in Denemarken voelt als het verwezenlijken van hun droom, een droom die even moest wijken maar die weer volop terug is. De saxofoonklanten zijn vanaf nu op afspraak weer van harte welkom.