Nieuwe webapplicatie voor het af erf concept

NOP - Agrifirm Plant heeft een nieuwe webapplicatie ontwikkeld die telers kunnen gebruiken bij het af erf laten ophalen van hun graan. Telers kunnen met deze webapplicatie 24 uur per dag, 7 dagen per week een laadopdracht aan een vervoerder doorgeven en hebben zo altijd inzicht in de status van hun laadopdracht.

Via de webapplicatie www.graanophalen.nl kunnen telers een laadopdracht doorgeven aan een door Agrifirm aangewezen vervoerder. Op basis van een gps-locatie bij het gebruik van een mobile device kan exact de locatie bepaald worden waar het graan ligt. Telers kunnen ook handmatig een ophaallocatie invoeren wanneer een andere locatie gewenst is dan die van de gps-locatie of bij gebruik van een desktop.

Altijd beschikbaar en inzicht

Het voordeel van deze nieuwe webapplicatie is dat deze altijd beschikbaar is en er realtime en efficiënt gepland kan worden. Telers krijgen een bevestiging van het ingeplande transport en worden op de hoogte gesteld bij een eventuele gewijzigde status. Het biedt gemak en ten alle tijden inzicht voor telers. Deze applicatie is een gewenste aanvulling op het succesvolle af erf concept van Agrifirm Plant, waarbij telers zonder bijkomende kosten hun graan kunnen laten ophalen van hun erf. .

Vervoerders

Agrifirm Plant werkt met verschillende vervoerders over verschillende regio’s. Zonder tussenkomst van een persoon kan vanaf iedere computer of mobiele telefoon nu een laadopdracht direct naar de juiste vervoerder gestuurd worden. Daarmee heeft Agrifirm Plant een start gemaakt met het bieden van meer inzicht voor telers en vervoerders. Het graan kan vervolgens netjes opgehaald worden. Met deze nieuwste toevoeging aan het af erf concept werkt Agrifirm verder aan het serviceniveau voor de teler.