Vovem ’90 viert jubileum met Bas van de Goor

Emmeloord - Volleybalvereniging Vovem’90 bestaat dit jaar 25 jaar en viert dit met 25 verschillende activiteiten/evenementen gedurende het jubileumjaar.

Eén daarvan is het Business event op vrijdag 18 september. Afgelopen week sloten Vovem ’90 en Univé Gooi-, Eem- en Flevoland een samenwerkingsovereenkomst in voorbereiding op dit event.

Sponsoren

"Sponsoren maken het mogelijk om als vereniging op allerlei vlakken zo goed mogelijk te kunnen functioneren en zijn onmisbaar voor een sportvereniging", vertelt Joep Smit, organisator van het evenement  Vovem ’90 wil iets terug doen voor alle oud sponsoren, huidige sponsoren en potentieel nieuwe sponsoren. Daarom organiseert de vereniging  samen met Univé een business event speciaal voor sponsoren, leden en bestuursleden van andere sportverenigingen. Univé Gooi-, Eem- en Flevoland is gedurende 12 jaren hoofdsponsor van dames 1 geweest. Vanuit die relatie is het idee ontstaan om haar medewerking te verlenen aan de organisatie van het business event.

Van de Goor

Gastspreker Bas van de Goor, winnaar van het volleybalgoud in Atlanta en toernooidirecteur van het WK beach (eind juni) op de hofvijver in Den Haag, zal een bijzonder interessante presentatie geven over de onmisbare samenwerking tussen het bedrijfsleven en verenigingsleven. Na afloop staat er voor een ieder een hapje en een drankje klaar en bestaat er de kans om Bas van de Goor persoonlijk de hand te schudden.