Flevo Boys wint eenvoudig van DOS'37

Emmeloord - Flevo Boys heeft tegen DOS'37 zeer goede zaken gedaan. De Emmeloorders wonnen zaterdag uiteindelijk eenvoudig met 3-0.

De beginfase was echter voor de bezoekers. Doelman Rodney Rosink hield zijn equipe op de been door een paar keer goed in te grijpen. Ook de lat voorkwam een doelpunt van DOS'37 uit Vriezenveen. Nadat de storm enigszins ging liggen, kropen de Boys wat meer uit de schulp. Vier minuten voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong. Na een fraaie pass van Lars Klijnstra was het Aran Nijboer die het verschil maakte: 1-0. Zes minuten na rust verdubbelde Jarno van der Wal de voorsprong, na goed voorbereidend werk van Nijboer. Van der Wal schoot de bal via de paal raak.

Derby

Daarna werd het zelfs ook nog 3-0, toen een verdediger van DOS'37 de bal achter zijn eigen doelman werkte. Daar bleef het bij in Emmeloord. Flevo Boys kende daarmee een prima test in aanloop naar het duel met Urk. De twee polderploegen nemen het volgende week tegen elkaar op in een bijzonder fraai onderonsje.