Rallystart centrum

EMMELOORD - De SKGS- Rally is een initiatief van een groepje van acht Oud Junior Kamer leden en deze editie vieren zij het vijfjarig lustrum. Oldtimers, waaronder zeer speciale uitvoeringen, bijzonder sportauto’s en diverse cabrio’s zijn zaterdag 2 juni in het polderlandschap, en ver daarbuiten te bewonderen. Wie meedoet met de rally zal prachtige plekken in het polderlandschap tot aan de Veluwe kunnen bewonderen.

80 deelnemers

Tot op heden hebben 80 deelnemers zich ingeschreven voor de Rally, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Jeen Schirm zelf oud Junior Kamer lid draagt het initiatief van zijn oude clubgenoten een warm hart toe, en in het kader van het vijfjarig bestaan geeft de herenmodezaak een startbewijs met alles erop en eraan cadeau! Wie een aankoop deed in de winkel in de Lange Nering maakte kans om te kunnen deelnemen aan de befaamde rally. Citroen garage Dijkstra stelt 2 juni een Citroen Charleston beschikbaar om de rit te kunnen rijden. De prijs bestaat uit deelname voor 2 personen.

Zaterdagochtend 2 juni starten de auto’s vanaf het Kettingplein in Emmeloord. Tussen 8.00 en 9.00 uur staan de auto’s op het Kettingplein opgesteld en kunnen de belangstellenden de auto’s van dichtbij bekijken. Om 16.00 komen de auto’s ook weer terug op het Kettingplein en wordt aldaar nog een ererondje gereden. Iedereen is van harte welkom op bij dit schouwspel aanwezig te zijn.

Inschrijven is nog steeds mogelijk, informatie bij Gregor Klappe tel nr 06 54993201