Emmelocked open in Emmeloord

Emmeloord - In Emmeloord is sinds kort aan de Havenstraat Emmelocked geopend.

Emmelocked is bedacht door Nicole de Leeuw en Dick Kapitein en met veel liefde gebouwd met behulp van vrienden en familie. De magische wereld Emlia is in onbalans geraakt. Een kwade macht heeft de belangrijkste beschermer van het levenswater ontvoerd en de tijd dringt. Eén nacht tot de bloedmaan volledig is, één nacht tot het allemaal te laat is. Jij en je team Questeers staan voor een keuze: keer je om en ga je terug? Of stap je de wereld van Emlia bij Emmelocked binnen om het kwaad te stoppen?

Unieke spellen

Met een kernteam is er een heldere visie ontwikkeld over wat een Escape Room ‘goed’ maakt en wat vernieuwend is in dit segment. Met unieke spellen die allemaal voor Emmelocked ontwikkeld zijn en waarvoor inzicht en teamwork vereist is, biedt Emmelocked een stevige uitdaging die ook de geoefende Escape Room bezoeker zal doen knarsetanden. Maar door de prachtige decors, de betoverende muziek en de sprookjesachtige ambiance heeft iedereen ongeacht zijn of haar Escape-kennis een prachtige ervaring.

Teambuilding

Naast reguliere Quests voor vriendengroepen, familie of feesten biedt Emmelocked een aantal unieke zakelijke arrangementen voor stichtingen en bedrijven. De uitdaging van de Quest is op zichzelf een fantastische manier om op een actieve en gezellige manier aan teambuilding te doen, maar door de ervaring van Nicole de Leeuw als trainer voor het bedrijfsleven kan hier nog een inhoudelijk aspect aan worden toegevoegd. Speciaal op een team afgestelde trainingsvormen met specifieke leerdoelen zorgen ervoor dat een leuke middag ook een positief effect op de prestaties en dynamiek van uw team heeft.