Wensboom doet rondje Noordoostpolder

Emmeloord - Burgemeester Harald Bouman en Johan Tiessens, bewoner van de Kometenflat van Philadelphia hebben zaterdag de eerste wens in de Wensboom gehangen bij Wittesteijn.

De eerste wens is een parasol voor de bewonersgroep van de Kometenflat.De handeling was het startsein voor de Wensboom die de komende maanden door de Noordoostpolder reist. De boom is een initiatief van de Stichting Benefiet voor NOP. De rondreis eindigt op zaterdag 11 mei tijdens de Moederdagbraderie. Dan zullen er 3 wensen door de Nederlandse formatie “Ancora” uit de wensboom getrokken worden, die door de Stichting gerealiseerd gaan worden.

De boom staat de komende weken enkele dagen in de dorpen bij achtereenvolgens cultureel centrum De Stiepe in Rutten, supermarkt Spar in Ens, supermarkt Attent in Bant, supermarkt Attent in Espel, supermarkt Spar in Nagele en Danny’s Snackbar in Marknesse. Daarna staat de Wensboom in Emmeloord bij Intratuin aan de Espelerweg 11, tuincentrum Welkoop aan de Industrieweg 6, Max Vitaal aan de Deel 12, supermarkt Jumbo in de Lange Nering en eindigt de reis weer bij Verzorgingstehuis Wittestijn.

Het ophangen van een wenskaartje kost 50 cent. De opbrengst van de wenskaartjes wordt weer gebruikt om een goed doel te realiseren zoals een hulphond voor Jari. Zie daarvoor ook de website van Stichting Benefiet voor NOP.