Malle Munten Maand bij versspecialisten

Emmeloord - De versspecialisten Acanthus Bloememotie, Banketbakkerij Steenbergen, Keurslager Harzevoort en Huver Groente & Fruit houden deze maand hun Malle Munten Maand.

Van 1 maart tot en met 23 maart ontvangt elke klant bij de versspecialisten, bij besteding van € 5,- een munt. Op de munt staat het logo van één van de bedrijven. Daar kan de klant de munt inleveren en krijgt deze direct € 0,50 korting op de volgende aankoop.

De versspecialisten zijn trots op hun unieke samenwerking. Zij organiseerden al eerder een Malle Munten Maand en dat bleek een groot succes. Met hun verse, ambachtelijke producten onderscheiden de vier specialisten zich van het overige aanbod. Elke klant krijgt de beste kwaliteit.

De vier versspecialisten verzorgen ook de attentie die wordt uitgereikt aan het “Bedrijf van de week”. In de gelijknamige rubriek van deze krant wordt elke week een bedrijf in het zonnetje gezet. De specialisten vinden het belangrijk dat de verschillende bedrijven in de Noordoostpolder en omliggende dorpen die aandacht krijgen in de krant. Om de beurt trakteren zij zo’n bedrijf op een leuke verrassing.