Nieuwe praktijk voor tandarts Emmeloord

Emmeloord - Tandartspraktijk Emmeloord, voorheen Tandartspraktijk L.A.K. Jonker, heeft maandag de deuren van haar nieuwe praktijk aan Onder de Toren 4 geopend.

Het pand is slechts een paar deuren verwijderd van de oude praktijk en moet een grote verbetering in het behandelcomfort van de patiënt met zich meebrengen. De nieuwe praktijk beschikt over vier behandelkamers. Deze worden ingezet voor periodieke controles en behandelingen, maar ook wordt er uitgebreide aandacht aan het voorkomen van gebitsproblemen besteed.

In de behandelkamers zijn naast tandartsen ook mondhygiënisten en preventie assistenten aan het werk. In november 2018 nam Ward Lange de praktijk van tandarts Leo Jonker over. ‘Het is een eer om de praktijk van tandarts Jonker te mogen voortzetten. We hebben een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuwe praktijk, maar veel dingen blijven hetzelfde. Zo blijven zowel tandarts Jonker, als zijn vrouw en het oorspronkelijke personeel aan de praktijk verbonden. We willen het vertrouwde gevoel waarborgen’, vertelt tandarts Lange.

Nieuwe patiënten

Door de grotere capaciteit van het nieuwe praktijkpand, is het voor Tandartspraktijk Emmeloord mogelijk haar deuren te openen voor nieuwe patiënten. Tandartspraktijk Emmeloord is een echte familiepraktijk waar gezinnen gezamenlijk welkom zijn op afspraken. Lange: ‘Tijdens speciale gezinsafspraken kunnen wij het hele gezin in één keer zien. Deze afspraken vinden (indien gewenst) plaats op de woensdagmiddag. Zo hoeven de kinderen niet eerder uit school gehaald te worden.’

Naast de speciale gezinsafspraken wordt de praktijk ook uit uitgebreid met implantologie-behandelingen. ‘Als Implantoloog kan ik implantologie-patiënten nu gewoon in onze eigen praktijk behandelen’, besluit Lange.