Kaartverkoop Flevopenningen Galadiner is gestart

Marknesse - De Flevopenningen 2019 worden op 12 april bij de Duits Nederlandse Windtunnel (DNW) in Marknesse uitgereikt. Dat gebeurt tijdens de 15e editie van het Flevopenningen Galadiner. De gemeente Noordoostpolder is de gastheer. De online kaartverkoop is maandag gestart.

Ook dit jaar verwacht de organisatie weer ruim 500 gasten en net als in voorgaande jaren geldt: op is op. Tot en met vrijdag 22 maart kosten de entreekaarten 125 euro exclusief BTW per stuk en vanaf die datum is de prijs 150 euro exclusief BTW. Een eigen tafel voor 8-12 personen reserveren is mogelijk door contact op te nemen met het Projectbureau Flevopenningen: info@flevopenningen.nl.

Speciaal middagprogramma

Uniek dit jaar is dat de gemeente Noordoostpolder een inhoudelijk middagprogramma organiseert, voorafgaand aan het Flevopenningen Galadiner. Een exclusieve boottocht op de driemaster ‘De Stedenmaeght’ brengt deelnemers langs een aantal interessante locaties op het nieuwe én oude land. Ondertussen genieten deelnemers van een interessant programma, zoals een lezing van Adriaan Beukers (Prof. Ir. Emeritus Design and Production of Composite). Het thema is: ‘Innovatie: een reis van droom naar daad. De focus ligt op technologie, vooral in de sectoren metaal, composiet, ICT en landbouwmechanisatie.

Rondleiding bij Royal Huisman

Het exclusieve programma start om 12.00 uur bij de locatie Duits-Nederlandse Windtunnels in Marknesse. Om 15.30 uur meert ‘De Stedemaegth’ aan in Vollenhove. Daar wordt het programma in stijl afgesloten met een bijzondere rondleiding bij Royal Huisman, bouwer van superjachten. Zij hebben als bedrijfsmotto: ‘If you can dream it, we can build it’.

Om 17.00 uur is de aankomst bij DNW, waar voor 20 belangstellenden nog de gelegenheid is om de windtunnel te bezoeken. Het middagprogramma biedt ruimte aan maximaal 100 deelnemers. De extra kosten hiervoor bedragen 50 euro, inclusief lunch. Mensen die mee willen aan boord kunnen dat aangeven op het aanmeldformulier voor het Flevopenningen Galadiner, op www.flevopenningen.nl