Sea Fresh B.V. en Isoniq genomineerd voor Flevopenning

Urk - De Urker bedrijven Sea Fresh B.V. en Isoniq zijn genomineerd voor een Flevopenning. De prijzen worden 12 april in Marknesse bekendgemaakt op het provinciale ondernemersgala.

Wethouder Geert Post (economische zaken en visserij) bracht een bezoek aan Sea Fresh om de directie te feliciteren. Het visverwerkingsbedrijf is door Bedrijvenkring Urk verkozen tot onderneming van het jaar. Sea Fresh is hiermee tevens genomineerd als provinciale TOP-onderneming voor een Flevopenning. 

Het Urker bedrijf maakt een snelle groei door, speelt voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen in de markt en maakt naam als toonaangevend bedrijf in de visindustrie. ,,De gemeente is trots op Sea Fresh. U bent met recht een visitekaartje voor Urk’’, aldus wethouder Post.

Maatschappelijk betrokken

Wethouder Freek Brouwer (sociale zaken en zorg) bracht namens het college van burgemeester en wethouders felicitaties en bloemen naar Isoniq. Het bedrijf is genomineerd voor de Flevolandse Participatiepenning.

Isoniq is een onderneming die innovatieve oplossingen voor de bouw levert. De gemeente Urk  heeft het bedrijf voorgedragen voor de Participatiepenning, vanwege haar maatschappelijke betrokkenheid. 

Wethouder Brouwer had lovende woorden voor directeur Hein Coenen: 'Uw bedrijf staat open voor medewerkers die extra hulp nodig hebben. U geeft een kans aan mensen, die normaal gesproken moeilijk toegang krijgen tot de arbeidsmarkt. Dat verdient grote waardering.'